About us

Ons team

Elk lid van ons team heeft een gezonde passie voor luchtvaart. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ons doel is om de persoonlijke noden van elke klant te vervullen en ervoor te zorgen dat zijn ervaring zo aangenaam mogelijk is.

Missie

Flying is personal again.

Onze missie is private luchtvaart weer persoonlijk en toegankelijk maken. Om dat te garanderen, werken we steeds op een transparante en kostenefficiënte manier.

Een persoonlijke aanpak is voor ons een absolute noodzaak. Vanaf het eerste contact met een mogelijke klant, doen we er alles aan om hun persoonlijke behoeften te leren kennen. Ons doel is om de klant een stapje voor te zijn en steeds aan zijn verwachtingen te voldoen. Bij welke piloot voelt de klant zich het meest comfortabel? Welke krant leest hij graag tijdens de vlucht? Heeft hij een favoriet champagnemerk? Er wordt rekening gehouden met elk detail.

Visie

Onze visie bestaat erin om ons snelgroeiend bedrijf op een dynamische manier verder te ontwikkelen. We hechten belang aan professionalisme en blijven trouw aan onze passie voor luchtvaart. Daarnaast zal de klant altijd centraal staan. Ons doel is om te investeren in duurzame relaties met zowel klanten als partners.

Ons verhaal

NextGen Aviation Group is opgestart in 2011. Het idee kwam voort uit een behoefte om private luchtvaart te vernieuwen en opnieuw toegankelijk en betaalbaar te maken. Vandaag is het vaak minder duur om privé te vliegen dan met een commerciële luchtvaartmaatschappij. Wanneer u een privévlucht neemt, heeft u als klant uw agenda volledig zelf in de hand en kan u uw reistijd aanzienlijk verlagen.

We zijn het eerste bedrijf in België dat advanced fractional ownership aanbiedt. Dit unieke concept staat u toe om mede-eigenaar te worden van een gloednieuw privévliegtuig. U kiest bovendien of u zelf in de cockpit wil zitten of het vliegtuig wil laten besturen door een van onze ervaren piloten.

Lees meer over advanced fractional ownership op het NextGen Partners platform.