Services

Privévluchten

Ongeacht de reden van uw vlucht, zakelijk of recreatief, uw focus ligt ongetwijfeld op uw bestemming. Wanneer u een reis plant, wilt u daar het liefst zo weinig mogelijk tijd aan besteden. Wij verzekeren u dat reizen stresserend noch tijdrovend hoeft te zijn. Stelt u zich voor dat u niet meer door talloze veiligheidscontroles moet. Bovendien verliest u geen tijd meer omdat u moet overstappen op een ander vliegtuig, u vliegt voortaan rechtstreeks naar uw bestemming. Wij staan garant voor uw veiligheid en u voelt zich gerustgesteld omdat u perfect weet wie er bij u aan boord zit.

Vliegen met NextGen betekent uw reistijd aanzienlijk verlagen. Zo kan u zich focussen op wat echt belangrijk is, zoals bijvoorbeeld uw volgende meeting voorbereiden. Of beter nog, aan boord een meeting houden. We zijn ervan overtuigd dat uw zakenpartner het niet erg zal vinden om te vergaderen in uw kantoor in de lucht. Natuurlijk kan u ook gewoon ontspannen en genieten van de rust die een privévlucht te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten waar u naartoe wilt en wanneer. Wij plannen meteen uw volgende vlucht, aangepast aan uw persoonlijke behoeften. U komt aan op de luchthaven van vertrek en in amper tien minuten tijd zit u al op het vliegtuig onderweg naar uw bestemming. U kan op één dag makkelijk meerdere meetings plannen op verschillende locaties. Deze flexibele manier van reizen zorgt ervoor dat u uw concurrenten letterlijk een stapje voor bent.

Contact us

Vliegtuigmanagement

Ons team is 24/7 beschikbaar om uw vliegtuig te beheren. We plannen vluchten, berekenen routes en kosten, ontfermen ons over administratie en regulatie, drukken de onderhoudskosten, voorzien hangarage en doen het management van de piloten. Kortom, we voorzien alles om ervoor te zorgen dat het vliegtuig altijd vliegklaar en in de beste staat is.

We bieden verschillende types operaties aan die voldoen aan de EASA-normen:

Non-Commercial Operations (NCO) omvat de niet-commerciële vluchtuitvoeringen met niet-complexe motoraangedreven luchtvaartuigen tot 5.7t.

Non-Commercial Complex (NCC) omvat de niet-commerciële vluchtuitvoeringen met complexe motoraangedreven luchtvaartuigen zwaarder dan 5.7t. Een jet valt steeds onder NCC uitvoeringen, ook al is hij lichter dan 5.7t.

Specialized Operations (SPO) omvat elke vluchtuitvoering die niet tot commercieel luchttransport behoort. Bijvoorbeeld luchtfotografie, luchtobservatie, het uitstrooien van de as van een overledene en ook nog andere op aanvraag.

Contact us

Hangarage

Elk vliegtuig krijgt een plaats in een van onze hangars. Bekijk onze locaties op de Facilities pagina.

Contact us

Consultancy

We begeleiden u niet alleen tijdens de aankoop van een vliegtuig, ook wanneer u eigenaar bent, blijven we beschikbaar. U kan steeds bij ons terecht voor advies. We verzamelen bovendien alle informatie die u nodig heeft om zelf uw vliegtuig te beheren.

Contact us

Aankoopadvies

Bent u van plan om een eigen vliegtuig te kopen? Wij bieden persoonlijk advies aan en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Onze experten houden veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit steeds in het achterhoofd. Ze kiezen zorgvuldig en stellen u de beste optie voor, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren. We erkennen het feit dat de doorverkoopwaarde van het vliegtuig ook erg belangrijk is en garanderen u als eigenaar een return on investment.

Contact us

Andere vluchten

Naast zakenvluchten of privévluchten kunnen we ook cargovluchten en medische vluchten organiseren, maar ook vluchten voor grote groepen via één van onze partners met dezelfde NextGen ervaring.

Contact us